– Regiunea Centru –

Începând cu data de 28.09.2018 a demarat activitatea “Analiza calitativă a orientărilor și opțiunilor cu privire la valorile profesionale ale asistenților medicali și moașelor prin tehnica focus grup”, activitate în cadrul căreia se vor selecta 25 de asistenți medicali și moașe din unități sanitare publice din regiunea Centru.

Cele 25 de persoane vor participa la focus grup-ul aferent regiunii, organizat în perioada 27.11 – 28.11.2018 la Sovata.

Participarea la acest focus grup va permite asistenților medicali și moașelor prezente să participe activ în procesul de identificare a orientărilor și opțiunilor ce țin de valorile profesiei. În urma celor 8 focus grupuri organizate în toată țara, se va elabora un raport de cercetare bazat pe datele colectate.

Primul pas în cadrul acestei activități este acela de recrutare, selecție și validare a celor 25 de participanți conform “Metodologiei de selecție a grupului țintă participant la Focus Grup-uri”. În acest sens, în cadrul regiunii Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu) se va respecta următorul calendar:

– publicare avizier/site filială – Metodologie grup țintă: 05.11.2018
– perioada de depunere dosare grup țintă: 12.11-16.11.2018
– verificare și validare grup țintă de către membrii echipei de proiect OAMGMAMR National : 20.11 – 23.11.2018.

Pentru orice alte informații suplimentare, vă rog nu ezitați să contactați O.A.M.G.M.A.M.R Filiala Alba.

Metodologia de selecție și anexe:

Documente atașate. Faceți click pe fiecare pentru a le deschide într-o fereastră nouă, iar pentru a le descărca pe toate într-o arhivă, faceți click pe butonul ”Descarcă Arhiva”.