Folosirea site-ului www.oamralba.ro reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce priveste termenii și condițiile prezentate mai jos. Pentru a utiliza acest site în cele mai bune condiții vă recomandam citirea cu atenție a acestora. OAMGMAMR Alba, numit în continuare Comerciantul, își asumă dreptul de a modifica orice informație din acest site fără o notificare prealabilă.

1. Copyright/ Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, script-uri, simboluri, programe și alte date ) este proprietatea Comerciantului și a furnizorilor săi. Acesta este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea datelor mai sus enumerate și utilizarea lor în scop comercial, fără acordul Comerciantului constituie o încălcare a termenilor și condițiilor și se pedepsește în conformitate cu legislația în vigoare. Conținutul site-ului pote fi folosit numai în limitele legal permise, menționate în acest document. Va rugăm să ne semnalați orice încălcare a drepturilor de autor la adresa contact@oamralba.ro .

2. Produse și servicii

Produsele și serviciile noastre vă sunt oferite în condițiile respectării prevederilor din acest document. Toate produsele prezente pe acest site sunt disponibile în limita stocului, din acest motiv Comerciantul își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi în cazul în care unele produse sau servicii nu se mai regăsesc în oferta curentă sau nu corespund din punct de vedere calitativ.

3. Hosting, Link-uri, Erori de funcționare

Site-ul www.oamralba.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Din acest motiv, Comerciantul nu este responsabil pentru eventualele erori ce pot apărea pe site (modificări ale site-ului, setări, actualizări ale scripturilor programate), indiferent de motivele apariției acestora.
Comerciantul nu răspunde pentru erorile generate de folosirea anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.oamralba.ro . De asemenea, Comerciantul nu răspunde pentru conținutul, calitatea, natura site-urilor la care ajungeți prin legaturi directe de pe site-ul nostru.

4. Newsletter

Abonarea la newsletter-ul site-ului www.oamralba.ro este gratuită, voluntară și implică acordul dumneavoastră de a accepta accepta acești termeni de utilizare. Vă puteți dezabona în orice moment, urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail.
Mesajele și informațiile transmise prin newsletter respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială (precum este stipulată de legislația românească).
Comerciantul deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului (în aceleasi condiții menționate pentru informațiile publicate în cadrul site-ului). De asemenea, Comerciantul are dreptul de a restricționa accesul la newsletter oricărui abonat, atâta timp cât acesta nu respectă termenii și condițiile acestui site.

5. Confidențialitate/ Protecția datelor personale

Comerciantul garantează confidențialitatea datelor dumneavoastră, găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Conform Legii 677/ 2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, vă informăm că datele dumneavoastră personale vor fi administrate în condiții de siguranță și vor fi folosite numai pentru următoarele scopuri: finalizarea comenzilor efectuate pe site, diverse oferte speciale, promoții etc.
Orice utilizator poate refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și poate solicita ștergerea acestora din baza de date. Toate aceste notificări se vor transmite de către persoana înscrisă în baza de date la adresa de e-mail contact@oamralba.ro .
Comerciantul respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18, în calitate de persoană vizată: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției.
Comerciantul nu este răspunzător pentru eorile ce survin în urma neglijenței unui utilizator privind securitatea și confidenșialitatea contului și a parolei sale.

6. Dispoziții finale

Problemele apărute în urma utilizării produselor și serviciilor prezentate pe site, ce nu sunt menționate in prezentul document, se vor soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris de către utilizator.
Prin utilizarea serviciilor site-ului www.oamralba.ro , clientul este de acord cu acești Termeni și Condiții și își asumă în totalitate consecințele folosirii site-ului în aceste condiții.