• Categorie Articol:Evenimente

Pe agenda ședinței de lucru au fost incluse subiecte importante precum organizarea și desfășurarea examenului de grad principal și statusul actual cu privire la elaborarea “Tratatului de îngrijiri de sănătate pentru asistenți medicali generaliști” și a normelor de practică independentă pentru profesia de moașă.

Considerând apelul lansat de Organizația Mondială a Sănătății pentru susținerea investițiilor în dezvoltarea abilităților de leadership a asistenților medicali și moașelor, în cadrul ședinței a fost adoptat planul de activități și calendarul programului de leadership în îngrijiri medicale.

Am fost extrem de onorați de prezența doamnei Consilier Prezidențial Diana Loreta Păun, căreia îi mulțumim pentru sprijinul constant și pentru extraordinara prietenie pe care o demonstrează membrilor noștri. În același timp, salutăm cu onoare prezența chestorului Camerei Deputaților, domnul George Tuță la sedința Consiliului Național și îi mulțumim pentru deschiderea pe care o manifestă în sprijinul profesiei noastre.