Începând cu data de 20.05.2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România a lansat 20 de noi cursuri pe platforma națională de cursuri online. Acestea sunt disponibile gratuit pentru toți membrii organizației și întreg portofoliul de cursuri online poate fi accesat la adresa https://emc.oamr.ro.

Prin  Hotărârea nr. 30 din data de  21.11.2019, Consiliului Național reglementat modul de organizare și desfășurare a cursurilor de educație medicală continuă organizate de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, stabilind astfel principiile fundamentale ale acestora: gratuitateaincluziuneaabordarea interactivă în ceea ce privește accesul și nivelul calității serviciilor educaționale oferite. 

Interfața facilă de acces și utilizare a platformei de cursuri de către utilizatori, asigurarea suportului tehnic permanent și diversitatea temelor cursurilor au fost în centrul preocupărilor organizației noastre și în conceptul de funcționare al platformei naționale de cursuri, OAMGMAMR respectându-și astfel angajamentul de a facilita și sprijini procesul de instruire și pregătire profesională a asistenților medicali și moașelor, punând la dispoziția acestora mijloace digitale moderne, gratuite și care respectă exigențele de instruire existente la nivelul Uniunii Europene cu privire la educația medicală continuă a corpului profesional al asistenților medicali și moașelor din România.

Instrucțiuni de conectare pentru platforma online EMC

Acest Articol are 2 comentarii

 1. Imagine Profil
  Denes Enikő

  Am făcut cursul Gestionarea deseurilor în unitățile medicale .Am făcut si testarea finală, (5/10)nu stiu s-a întâmplat ceva nu apare certificatul de absolvire .Multumesc pentru înțelegere.

  1. Imagine Profil
   Admin Istrator

   Asistenții medicali și moașele care au întrebări sau care întâmpină dificultăți în utilizarea platformei, pot accesa cu ușurință modulul pentru sprijin tehnic care îi va îndruma cu eficiență și rapiditate către soluționarea problemei întâmpinate. https://emc.oamr.ro/suport

Lasă un răspuns